Yükleniyor...

Haberler & Duyurular

International Bibliography of Theatre & Dance with Full Text veritabanı deneme erişimine açıldı!

2 Temmuz 2020 Perşembe 03:00

International Bibliography of Theatre & Dance with Full Text

International Bibliography of Theatre & Dance with Full Text veri tabanı, IBTD’de kapsamlı olarak indekslenen dergilerin yanı sıra sahne sanatları ile ilgili en önde gelen dergileri ve kitapları tam metin olarak içeren, sahne sanatları, tiyatro ve dans bölümleri için hazırlanmış temel referans kaynağıdır. Bale, tiyatro, dans, opera, drama, komedi, mim ve kukla sanatı gibi sahne sanatları ile ilgili tüm alanları eksiksiz olarak kapsamaktadır.

İçeriğinde; 200’e yakın tam metin dergi, 370’e yakın kitap ve monografi, 14 yıllık IBTD sayılarının da içinde olduğu 1,1 milyondan fazla kayıt. Kapsamı 1984’e kadar uzanan içerik.

Son erişim tarihi: 31 Aralık 2020

Erişim için: Üye girişi yaptıktan sonra Veritabanları başlığından International Bibliography of Theatre & Dance with Full Text veritabanını seçiniz

//ul pagination