Yükleniyor...

Haberler & Duyurular

"ArtReview & ArtReview Asia" e-dergileri kütüphanemize deneme erişimine açıldı!

13 Ekim 2020 Salı 03:00

ArtReview, dünyanın önde gelen uluslararası çağdaş sanat dergilerinden biridir. 1949'da kurulan, kendini çağdaş sanatın izleyicisini ve erişimini genişletmeye adamıştır. Yılda dokuz kez yayınlanan dergi, eleştiri, inceleme, önizleme, görüş, röportaj ve özel olarak sipariş edilmiş sanat eserlerinin bir karışımını içeriyor ve uluslararası çağdaş sanatın tüm şekil ve formlarıyla en köklü, derinlemesine ve samimi portrelerinden birini sunuyor. 2013'te ArtReview'e, şu anda yılda dört kez yayınlanan kardeş dergisi ArtReview Asia katıldı. ArtReview Asia Asya bölgesinin dinamik ve hızla değişen sanat sahnelerine taze ve heyecan verici yeni bir ses getiriyor.

Son erişim tarihi: 06 Kasım 2020

Kampüs içinden erişim için: http://www.exacteditions.com/iplogin/artreview

Kampüs dışından erişim için: E-kütüphanemize üye girişi yaptıktan sonra KAYNAKLAR başlığından ArtReview magazin veritabanını seçiniz.

//ul pagination